KANDIT, Keusoten avoterveydenhuolto

Tule meille monipuoliseen terveyskeskuslääkärin työhön!

Keusoten yksiköt sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingistä (n. 30km), Lahdesta, että Espoosta ja Vantaalta. Keusote (Keski-Uudenmaan sote kuntayhtymä) on toiminut vuodesta 2019 alkaen. Olemme kehittyvä ja toimiva organisaatio jo nyt, eikä 1.1.2023 alkava hyvinvointialue tuo meille suuria muutoksia. 

 • Työskentelet lääkärinä vastaanottopalveluissa jollakin terveysasemistamme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Mäntsälässä tai Tuusulassa.
 • Työssäsi hoidat potilaiden akuutteja ja kroonisia sairauksia sekä sairauksien ennaltaehkäisyä, ja pääset aitiopaikalle tutustumaan terveyskeskuslääkärin työn monipuolisuuteen ja laaja-alaisuuteen tiimisi tukemana. Meillä opit myös tekemään pientoimenpiteitä kokeneemman kollegan ohjauksessa.
 • Olet jäsenenä moniammatillisessa tiimissä, jossa työskentelee muita lääkäreitä, hoitajia ja fysioterapeutteja, ja pidät tiiviisti yhteyttä myös muihin ammattiryhmiin kuten psykiatrisiin ja päihdesairaanhoitajiin, muihin kuntoutusammattilaisiin ja sosiaalihuollon työntekijöihin.
 • Työhösi voi toiveesi mukaan kuulua sektorityötä lasten-, äitiys- tai ehkäisyneuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, tavallisimmin yhtenä päivänä viikossa. Työnkuvan monipuolisuutta voidaan räätälöidä oman kiinnostuksesi mukaan.
 • Sinulla on nimetty ohjaaja ja konsultaatiotukea on tarjolla päivittäin. 

Tutustu tarkemmin QR-koodin kautta Keusoten lääketieteen opiskelijan urapolkuun:

Mitä Keusote mahdollistaa ja mitä meillä on?

 • Meillä on kehityshenkinen työympäristö sekä hyvät konsultaatio-, koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet. Suhtaudumme myönteisesti tutkimukseen ja meiltä löydät halutessasi myös tutkimusprojektin ja ohjaajat. Olemme osa akateeminen terveyskeskus -tutkijaverkostoa. 
 • Voit tehdä meillä kaikille erikoisaloille yhteisen terveyskeskusjakson sekä erikoistua yleislääketieteeseen, geriatriaan ja fysiatriaan. Yhteistyömme Hyvinkään sairaalan kanssa on tiivistä ja erikoistujillamme on omia koulutusvirkoja sairaalassa. 
 • Erikoislääkärinä voit halutessasi erityispätevöityä vaikkapa palliatiiviseen hoitoon, diabeteksen hoitoon tai lääkärikouluttajaksi. 
 • Meillä on säännöllinen monipuolinen, viikoittainen koulutustarjonta, jota koulutusylilääkärimme koordinoi. Jatkokoulutettavana lääkärinä sinulla on oma nimetty ja koulutettu ohjaaja- tai kouluttajalääkäri. Meiltä pääset myös ulkopuolisiin koulutuksiin suositusten mukaisesti.
 • Senioritukea on tarjolla etkä ole yksin, sillä meillä on viikoittaiset yhteiskoulutukset ja konsultaatiotunnit. Tekniikka on uutta ja se toimii!
 • Palkkamme on kilpailukykyinen, paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet.
 • Mahdollistamme työn ja arjen yhteensovittamisen tarvittaessa osa-aikaisuuksilla sekä osittaisella etätyöllä.

Tule osaksi Keusoten lääkäripoolia! Hae sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä meihin. Muokataan Sinulle sopivan työ! 

Jaa ilmoitus