LÄÄKÄRI, lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Kiinnostaako työ lasten, nuorten ja perheiden parissa?  

Lasten ja nuorten palveluissa työnkuva räätälöidään työntekijän osaamisen ja toiveiden mukaan.  

 • Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä neuvolassa (lasten-, ehkäisy- ja äitiysneuvolassa), koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, perheneuvolassa, nuorisoasemalla tai lasten ja nuorten moniammatillisessa työryhmässä.  
 • Työnkuvaan voidaan sisällyttää perustarkastuksia tai voit keskittyä vaikeampiin asiakokonaisuuksiin oman osaamisesi mukaan. Esim. kasvu- ja allergia-asioiden selvittelyä, keskittymis- tai oppimisvaikeuksien diagnostiikkaa ja hoitoa sekä mielenterveysongelmien diagnosointia ja hoitoa. Myös äitiys- ja ehkäisyneuvolan puolella on erityisosaamisen tarvetta. Pääset halutessasi osallistumaan koulutus- ja kehitystyöhän. 
 • Haemme lääkäreitä eri mittaisiin määräaikaisiin virkasuhteisiin. Virkamahdollisuuksia on myös aika ajoin avoinna ja näistä saa lisätietoa ylilääkäriltä.

Lasten- ja nuorten palveluissa olet osa moniammatillista tiimiä, meillä on myös tiivis lääkäriporukka lasten ja nuorten palveluissa, kaksi pediatria sekä tuki psykiatrialta ja lastenneurologialta.   

Katsomme eduksi työn koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta sekä nuorten mielenterveystyön osaaminen. Kelpoisuusehtona on lupaa toimia laillistettuna lääkärinä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaisesti sekä lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa. Tehtävään vaaditaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Mitä työ Keusotessa mahdollistaa Sinulle: 

 • Kehityshenkisen työympäristön sekä hyvät konsultaatio- ja koulutusmahdollisuudet. Suhtaudumme myönteisesti tutkimukseen ja meiltä löydät halutessasi myös tutkimusprojektin ja ohjaajat.  Kuulumme akateemiseen terveyskeskukseen.  
 • Meillä on yleislääketieteen, geriatrian, fysiatrian ja palliatiiviseen hoidon koulutusoikeudet.  
 • Meillä on säännöllinen monipuolinen, viikoittainen koulutustarjonta. Neuvola- ja koululääkäreille on järjestetty 2 kertaa kuukaudessa koulutus- ja konsultaatiotunti. Nuorisoasemalla toteutuu viikoittainen psykiatrin konsultaatiotunti. Koulutusylilääkärimme pitää huolen koulutuksesta ja oma ohjaaja erikoistumisestasi. 10 ulkopuolista koulutuspäivää sisältyy vuoteen. 
 • Hyvät erikoistumismahdollisuudet. Mahdollisuus saada palkallista lukulomaa erikoistumistenttiin. 
 • Seniori tukea on tarjolla, etkä ole ikinä yksin. Tekniikka on uutta ja se toimii!   
 • Palkkamme on kilpailukykyinen paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet 
 • Mahdollistamme työn ja arjen yhteensovittamisen osa-aikaisuuksilla sekä osittaisella etätyöllä. 
 • Keusoteen on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla pääsee sujuvasti ruuhkaa vastaan.

Tule osaksi Keusoten lääkäripoolia! Hae sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä meidän ylilääkäreihimme! Räätälöidään Sinulle sopivan työ! 

Ylilääkäri Hanna Eronen, puh. 050 497 2474. hanna.eronen@keusote.fi.   

Jaa ilmoitus