APULAISYLILÄÄKÄRI, Mäntsälän terveysasema

Kiinnostaako Sinua kliinisen työn lisäksi hallinnollinen työ ja päivittäisjohtaminen ilman esihenkilövastuuta? Meillä on Sinulle paikka vapaana!

Haemme nyt apulaisylilääkäriä Mäntsälän terveysasemalle vakituiseen virkasuhteeseen. 

Tehtävään sisältyy terveyskeskuslääkärin kliinisen työn lisäksi toiminnallista johtamisvastuuta, mutta ei esihenkilövastuuta. AYL osallistuu tehtävässään yksiköidensä päivittäisjohtamiseen, toiminnan kehittämiseen käytännössä, konsultointiin ja koulutukseen sekä uusien työntekijöiden perehdytykseen. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä ylilääkärin, hoitotyön esihenkilön, tiimin henkilöstön ja muiden Keusoten apulaisylilääkäreiden kanssa. 

Tarjoamme kehityshenkisen työympäristön sekä hyvät konsultaatio-, koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet, sekä kilpailukykyisen paikallisen sopimuksen mukaisen palkan. Osa-aikainen työ ja osittainen etätyö on mahdollista. 

Arvostamme ennakkoluulotonta suhtautumista nykytekniikan hyödyntämiseen ja innostusta oman työn kehittämiseen tiimimme jäsenenä. Meillä ei ole Apottia! Siirrymme juuri Omni360 potilastietojärjestelmään.

Tehtävässä voit toimia myös toimipaikan koulutusvastaavana lääkärinä ja hoitaa Keusoten koulutuspaikkasopimuksessa määritellyt koulutusvastaavan tehtävät, mikäli sinulla on yliopiston myöntämät yleislääketieteen erikoislääkärikouluttajaoikeudet. 

HUOM! Me olemme toimineet Keski-Uudenmaan n. 200 000 asukkaan kuntayhtymänä vuodesta 2019 ja valmistelleet sote-uudistusta siitä lähtien.  Meillä on jo erittäin hyvä valmius muuttua hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Katso lisää tietoa täältä: Sote-uudistuksen toimeenpanon tilannekuva

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on alkaen 7442,14 e/kk. Lisäksi kokonaispalkkaan kuuluvat toimenpidepalkkiot sekä maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Koulutusvastaavana toimimisesta maksetaan erityisvastuulisää.  
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä

Kelpoisuusehtona on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto sekä ammattinimikkeen laillistaminen Suomessa. Katsomme vahvaksi eduksi HY:n hyväksymät erikoislääkärikouluttajaoikeudet sekä sopivuuden tiimimallin mukaiseen toimintatapaan.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää, avopalveluiden ylilääkäri Tuulia Saario, puh. 050 497 2996, tuulia.saario@keusote.fi tai Hanna Eronen, puh. 050 497 2474. Hae sähköisen lomakkeen kautta tai jätä avoin hakemus ylilääkärille.

Hakuaika päätyy 31.12.2022 klo 14.00.

Hakuaika alkaa: 09.11.2022 08:00Hakuaika päättyy: 31.12.2022 14:00

Jaa ilmoitus